Tanhue 1v.

Tasan vuosi sitten meidän kissalaamme syntyi toinen pentueemme. Ensimmäisenä maailmaan putkahti Terttu, sitten Hilma ja pahnanpohjimmaisen paikan sai Sylvi. Synttäreiden kunniaksi olikin aika haastatella tyttösten henkilökuntaa, että mitä Tertulle, Hilmalle ja Sylville kuuluu ja kuinka ovatkaan kasvaneet. Kuvat kasvaneista tytöistä omistajien albumeista.

Päikkäröinti on joukkuelaji. Vasemmalta oikealle Terttu, Sylvi ja Hilma

FI*Purnukka Terttu

Kun Terttu muutti omaan kotiin Helsinkiin, siellä häntä odotti isosisko FI*Purnukka Tyyne meidän ensimmäisestä pentueesta. Siskoksista on tullut aivan erottamaton kaksikko <3 !

Lempinimesi: Terttu on lempinimeltään Tepa ja Tertukka. Yhdessä siskokset on Tyy ja Tee.

Minkälainen olet luonteeltasi: Tertun luonne on luottavainen. Kaikki ihmiset, kissat ja koirat ovat sen mielestä aina kivoja.

Pieni Terttu kolmeviikkoisena

Mikä on lempiruoka: Tonnikala on niin ihanaa, että kun purkki aukeaa, Terttu herää vaikka syvimmästä unesta, ja juoksee maukuen niin kovaa keittiöön ettei ehdi jarruttaa ennen kuin törmää seinään.

Entä inhokkiruoka: Primacat -ruuat.

Lempilelut: Rautalanka, jonka molempiin päihin on kiinnitetty pahvilappuja.

Terttu yhdeksänviikkoisena

Mitä tykkää touhuta: Tertun lempileikit on hippa ja paini Tyyne -siskon kanssa.

Entä mitä inhoaa: Vatsan harjausta ja sitruunoita.

Erikoistaito: Tertun erikoistaito on rakastaa kaikkia. Se sulatti reviiritietoisen, voimakastahtoisen Tyyne-siskon sydämen olemalla loputtoman aurinkoinen ja hellä.

Terttu 14- viikkoisena

Kerro joku hauska kommellus: Terttu ei ole oppinut isosiskon tavoin avaamaan ovia eikä se ole oppinut tekemään temppuja, sillä se ei ymmärrä, miksi herkku olisi palkinto. Isosisko Tyyne avaa Tertulle kaikki ovet ja antaa sille kesällä mökillä kiinni saamansa hiiretkin lopetettaviksi. Kun Terttu uhoaa sivuaskellus-sipsutuksella leikissä Tyynelle, Tyyne kellahtaa liioitellun dramaattisesti kyljelleen, että kopsahtaa. Jos Terttu ei tykkää jostain ruuasta, Tyyne syö sen avuliaasti ja miukuu että Tertulle voisi antaa jotain muuta. Terttu on prinsessa. Terttu ansaitsee vain parasta.

Terttu tykkää kovasti ulkoilusta
Isosisko Tyyne vahtii pikkusiskon ulkoilua
Siskokset Tyyne ja Terttu ovat kuin paita ja peppu <3

FI*Purnukka Hilma

Hilma lensi ensimmäisenä pesästä ja myöskin Helsinkiin. Hilmaa odotti omassa kodissa viikon vanhempi siperiankissa poika FI*Beluhan Admiral eli tuttavallisemmin Mikko.

Lempinimesi: Rakkaalla lapsella on monta lempinimeä, käytetyimmät ovat Himpulapimpula (tästä selvästi itse tykkää) ja Hilpö.

Minkälainen olet luonteeltasi: Hilma on rohkea ja utelias seikkailija, mutta myös sydämellinen ja seurallinen. Kilttinä kisuna Hilma sietää myös kotiväen läheisyyden tarpeen, ja pysyy sylissä hetken ‘kaapattunakin’. Hilma tykkää myös vieraista, vaikka harvoin niitä tänä omituisena aikana on käynyt.

Pieni Hilma kolmeviikkoisena

Lempi- ja inhokkiruoka: Lempiruoka vaihtelee, nyt maistuu broilerin filee. Märkäruoat ei oikein koskaan napanneet, paitsi tonnikala, mutta ei sitten sekään enää. Margariinipurkista Hilma maistelee mielellään, jos ei kukaan ole kieltämässä.

Lempilelut: Lempileluja on kaikki itse löydetty: pikkutomaatit, omenat, kuusen koristeet, kastemadot. Kerran Hilma piti hauskaa chilipalon kanssa. Sen kyllä takavarikoin kiireen vilkkaa.

Pörröinen Hilma kahdeksanviikkoisena

Mitä tykkää touhuta: Hilman ykköslempparipuuhaa on ulkoilu säällä kuin säällä. Parvekekin kelpaa paremman puutteessa. Vesihanan kanssa on kiva leikkiä ja Hilma on kuin teinit konsanaan ja juo mielellään suoraan hanasta. Erittäin mielenkiintoista on seurata, kun kylpyhuoneen lattiaa kuivataan lastalla. Aamuöisin on kiva pöristä kotiväen päällä, kun ovat sopivasti pitkällään.

Entä mitä inhoaa: Kynsien leikkaaminen saa Hilman virittämään kunnon drama queen-aariat, mutta se riittää protestiksi hänellä.

Erikoistaito: Hilmahan osaa avata ovet, joten parvekkeen ovikin on nyt talvella lukossa, ettei Hilma keksi avata sitä pakkasilla keskellä yötä, tai jos ei olla kotona.

Hilma 14- viikkoisena

Kerro joku hauska kommellus: Hilma on niin ketterä ja näppärä, että ei se paljon kommeltele. Tuossa syksyllä pitkän ulkoilun päätteeksi katsoin, että jotain erikoista Hilmassa nyt on. Vetelinkin sitten pari kastematoa Hilman tuuheasta hännästä.

Sinipunahallitus kuten henkilökunta Mikkoa ja Hilmaa kutsuu 🙂
Onko se Hilma vai pöllö? Ei se on Hilpö! Hilma tarkastamassa onko tullut postia.
Upea Hilma-neiti

FI*Purnukka Sylvi

Viimeisenä pesästä omaan kotiin lähti Sylvi. Sylvi muutti myös Helsinkiin, joten kaikki meidän kasvatit asuvat pääkaupunkiseudulla.

Lempinimesi: Sylviä sanon aika usein Syltyksi ja Sylpsiksi

Minkälainen olet luonteeltasi: Sylvi on luonteeltaan leikkisä, äänekäs, mutta myös välillä tykkää olla sylissä ja nukkua vieressä. Sylvi on kanssa äärimmäisen utelias ja haluaa tunkea päänsä jokaiseen koloon

Pieni Sylvi kolme viikkoisena

Lempiruoka: Sylvin ehdoton lempiruoka on tonnikala.

Entä inhokkiruoka: Sylvin inhokkiruoka on tähän mennessä ollut kissojen joulukalenterin herkut.

Lempilelut: Sylvin lempilelut on rautalangasta ja pahvista rakennettu “kärpänen” sekä pesupallo.

Sylvi yhdeksänviikkoisena

Mitä tykkää touhuta: Sylvi tykkää leikkiä yksin tai ihmisten kanssa, kiipeillä puissa ja nuolla ihmisiä. Sylvi myös nukkuu mielellään vieressä tai yksin piilossa.

Entä mitä inhoaa: Sylvi inhoaa kylmää, märkää, liian innokkaita koiria ja imuria.

Erikoistaito: Sylvin erikoistaito on piiloutua ja maastoutua kaikkialle.

Sylvi 14- viikkoisena

Kerro joku hauska kommellus: Kerran ulkoillessa Sylvi näki siilin ja pinkaisi ja antoi pienen läpsyn siilirukalle päähän, siili pelästyi kuoliaaksi ja kipitti karkuun.

Ihana Sylvi <3
Sylvi selkeästi harjoittamassa erikoistaitoaan maastoutumista

Tanhueen tyttösistä on kasvanut aivan ihania ja upeita neitejä! Kiitoksia kovasti omistajille kuulumisista! Ja ennen kaikkea paljon onnea Tertulle, Hilmalle ja Sylville!

2 vastausta artikkeliin “Tanhue 1v.

Vastaa